Sałatka z mango i awokado

Sałatka z mango i awokado

Składniki:
1/2 mango
1/2 awokado
2 łyżki świeżego sera koziego
świeża kolendra lub pietruszka
10 ml winegretu kokosowego Nectar Dream
sól i pieprz

Sposób przygotowania:

  1. Świeży kozi ser zmieszać z posiekanymi liśćmi kolendry lub pietruszki, przyprawić solą i pieprzem.
  2. Mango obrać i pokroić na cienkie plasterki. Awokado obrać i również pokroić na plasterki.
  3. Plasterki mango i awokado oraz kozi ser ułożyć na przemian w naczyniu, tworząc warstwy.
  4. Na koniec, całość skropić winegretem z kwiatu kokosa Nectar Dream.

Smacznego!

Ekologiczny, kokosowy winegret Nectar Dream Tropicai dostępny TUTAJ

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *